Beste bezoeker van FitProWear.nl,

 

Graag vertellen wij jou meer over het merk FitProWear. Onze namen zijn Kevin en Jeroen en wij zijn de eigenaren en oprichters van FitProWear.

In 2019 hebben wij het kledingmerk FitProWear opgericht. Onze reden dat wij hiermee zijn gestart, is dat wij het opvallend vonden dat er nauwelijks vrolijke, kleurrijke (sport)kleding te vinden is. En dit paste niet in onze gedachtegang. Sporten is leuk, voor iedereen mogelijk en het is natuurlijk een vrolijke bezigheid, dus daar hoort ook vrolijke kleding bij, voor iedereen!

 

Samen zijn wij ook eigenaar van het bedrijf Pro-Fit Sports. Zo is ook de naam FitProWear ontstaan, het omgekeerde van Pro-Fit (Sports). Met dit bedrijf laten wij zien dat sporten leuk is en ook dat het voor iedereen mogelijk is. Zo beheren wij in de regio Leiden het programma Meer Bewegen Voor Ouderen. Dit is een wekelijks sportprogramma voor senioren waarbij iedereen op zijn of haar eigen niveau kan sporten in een gezellige en sociale omgeving.

Ook zijn wij actief bij veel zorginstellingen waar wij op vaste, wekelijkse basis sport- en bewegingsactiviteiten verzorgen. Wij werken daar met vele verschillende doelgroepen; jongeren met een verslavingsprobleem, mensen met autisme, mensen met een verstandelijke beperking, mensen met het Syndroom van Down en ook werken wij met mensen met een ernstige meervoudige beperking en mensen met niet aangeboren hersenletsel. Week in week uit zien wij tijdens onze activiteiten dat sporten leuk is en dat het natuurlijk ook voor iedereen mogelijk is.

Wil je meer weten over deze activiteiten? Bezoek dan de website van Pro-Fit Sports: www.profitsports.nl

 

Wij houden van een open en persoonlijke benadering. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wil je eens een bezoek aan ons brengen of ben je op zoek naar een stage- of afstudeerplaats? Ook dan kan je uiteraard contact met ons opnemen.

 

 

Kevin en Jeroen

FitProWear

 

 

Splinterlaan 152

2352SM  Leiderdorp

info@fitprowear.nl

BTW nr. NL859827422B01

KvK nr. 74257129